Om oss

Det här är vi

Hos NordenPaint hittar du svensk kvalitetsfärg och tillbehör till riktigt bra priser. Nästan alla våra produkter har flera användningsområden vilket gör att du både tänker på miljön och sparar pengar när du handlar från oss.

  • Svensk kvalitetsfärg till oslagbara priser.
  • Multifunktionella produkter. Varje produkt har flera användningsområden.
  • Går att få i ett stort antal kulörer
  • Vår färg levereras direkt från färgfabriken till er kunder. Snabbt, enkelt och bekvämt.

Riktigt bra färg till riktigt bra pris

Vi tummar aldrig på kvalitén och använder enbart de bästa råvarorna i våra färger. Att produkterna är så prisvärda beror helt på att de levereras direkt från färgfabriken hem till dig, utan att passera några mellanhänder. Även när du köper vår färg från en återförsäljare, så levereras produkten direkt till dig från färgfabriken.

Vår färg tillverkas under certifierade processer. Färgfabriken är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Produkterna är väl anpassade och beprövade för att tåla vårt nordiska klimat.

Personlig service och stort kunnande

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du handlar våra produkter. Nordenpaint drivs av ett fåtal medarbetare som sköter kundservice och distribution. Alla har mångårig erfarenhet inom färgbranschen och kan svara på alla frågor som rör färg och tillbehör. Om du känner dig osäker på vilken produkt du ska använda eller om du behöver råd inför ditt kommande målningsprojekt är du alltid välkommen höra av dig till oss via e-post eller telefon.